Postsezona u Hrvatskoj - Luksuzni odmor za povoljnu cijenu

U Hrvatskoj se možemo odlično provesti u bilo koje doba godine. Tradicionalno se razdoblja putovanja mogu podijeliti u tri godišnja doba: predsezona, sezona i postsezona.

Postsezona u ovim krajevima znači da je ljetno ludovanje gotovo,  broj turista je pao, a vrijeme je još uvijek toplo i sunce je posebne zlatne boje. Nemate problema pri rezerviranju stola u elegantnom restoranu i nema velikih redova u supermarketima. Plaže su praznije, obale rijeka manje napučene i priroda se polako vraća u svoju mirnoću i tišinu.

Iskoristite ugodne, tople dnevne temperature, bez vrućina, u popularnim prelijepim gradovima na obali. Pogledajte našu ponudu - https://www.dajsve.com/s/postsezona

Za razliku od predsezone, kada je more još uvijek hladno, u rujnu je ono savršeno. Ugodno vrijeme vam nudi mogućnost da prošećete gradovima i selima bez gužvi. Koliko puta ste poželjeli otići u Dubrovnik, ali vas je odbila slika beskrajnih redova? Sada imate priliku provesti kraj ljeta u  Gradu ili nekom drugom popularnom turističkom središtu. - https://www.dajsve.com/s/kraj-ljeta

Ljubitelji prirode isto dolaze na svoje. Svi koji misle da putovanje mora biti skupo, daleko i nedostižno, Gorski kotar svakako je jedna potpuno neotkrivena, a tako blizu destinacija kojoj ćemo se sigurno još puno puta vraćati. Gorski kotar atraktivan je u svako doba godine, no jesen u njemu je zaista čarobna, kad šume poprime zlatne, crvene i žute nijanse. A jedno od omiljenih odredišta brojnih planinara rekreativaca jest Klek koji se smjestio iznad Ogulina. O njemu postoji legenda prema kojoj je Veles (Volos), slavenski bog zemlje, vode i podzemlja, u jednom sukobu okamenio diva Kleka. I doista, hrbat Kleka izgleda poput diva koji je zaspao na leđima pa mu je vršna stijena glava, a dvije stjenovite hridine naziva Klečice - stopala. 

Potražite ponude za Gorski kotar na ovom linku. - https://www.dajsve.com/s/gorski-kotar

Privatni apartmani na vrhuncu sezone, ovisno o veličini i lokaciji, stoje od nekoliko desetaka do više od stotinu eura po danu, a u rujnu spuštaju cijene kako bi iskoristili kraj sezone pa cijela četveročlana obitelj može ljetovati već za 2500 kuna. Uostalom, kada naposljetku i vi stavite status s opisom dalmatinske plaže i mirisa ribe s gradela, oni isti kolege i prijatelji već će zaboraviti da su uopće bili na godišnjem. Pronađite apartman po svojem izboru - https://www.dajsve.com/s/postsezona-apartman

Iako je putovanje u Hrvatsku uvijek dobra ideja, jer različita doba godine nude različite stvari, rujan je ipak poseban. Tu dolaze na svoje svi oni koji ne vole gužve i previsoke temperature.

Luksuzne vile s posebnim cijenama, prelijepe plaže i ostala čuda prirode, najbolji restorani u Hrvatskoj i destinacije za medeni mjesec na svijetu dostupniji su nego usred sezone. Izaberite lokaciju i doživite najbolji odmor što ga Hrvatska može ponuditi.

Natrag na blog

Na vrh